Посвідка на постійне проживання на території України

Посвідка на постійне проживання на території України

Наша компанія надає комплекс юридичних послуг по отриманню посвідки на постійне проживання іноземних громадян, нерезидентів України.

Законодавство України, а саме закон «Про імміграцію» виділяє 12 ознак за якими іноземці мають право отримати постійну посвідку на проживання:

  • діячі науки і культури, діяльність яких відповідає державним інтересам України;
  • висококваліфіковані спеціалісти і працівники, в яких є гостра потреба для економіки України;
  • особи, які справили інвестування в економіку України іноземною конвертованою валютою на суму більше ніж 100 000 доларів США та зареєстрували інвестицію згідно порядку, встановленому Кабінетом Міністром України;
  • особи, які є рідними братом чи сестрою, дідом чи бабою, онуком чи онукою громадян України;
  • особи, котрі раніше перебували в громадянстві України;
  • батьки, чоловік (дружина) іммігранта та його неповнолітні діти;
  • особи, котрі безперервно прожили на території України протягом 3 років з моменту надання їм статусу біженців чи притулку в Україні, а також їх батьки, чоловік (дружина) і неповнолітні діти, котрі проживають разом з ними;
  • одному з подружжя, якщо другий з яким він перебуває в законному шлюбі більше 2 років, є громадянином України, дітям і батькам громадян України;
  • особам, які є опікунами або піклувальниками громадян України або перебувають під опікою, піклуванням громадян України;
  • особам, котрі мають право на отримання громадянства України за територіальним походженням;
  • особам, імміграція котрих є державним інтересом для України;
  • українцям за кордоном, подружжю – українцям за кордоном, їх дітям у разі спільного в’їзду та перебування на території України.

 

Послуги нашої компанії включають:

  • надання консультацій з питань отримання постійної посвідки на проживання;
  • підготовку необхідних документів;
  • подання заяви та необхідних документів;
  • отримання постійної посвідки на проживання в Україні.

 

Для початку роботи необхідно надати документи:

  • Заява для оформлення посвідки на постійне проживання;
  • Паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства (після пред’явлення повертається), та його копія;
  • Переклад українською мовою сторінки паспортного документа іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства, з особистими даними, засвідчений в установленому порядку;
  • Копія рішення про надання дозволу на імміграцію;
  • Чотири фотокартки іноземця та особи без громадянства розміром 3,5х4,5 сантиметра (на матовому папері);
  • Копія виданої податковим органом довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (у разі наявності);
  • Нотаріальна довіреність на нашого співробітника.

Для отримання дозволу на імміграцію необхідно подати такі документи (розглядається протягом року):

  • три фотокартки;
  • копія документа, що посвідчує особу;
  • документ про місце проживання особи;
  • відомості про склад сім’ї, копія свідоцтва про шлюб (якщо особа, яка подає заяву, перебуває в шлюбі);
  • документ про те, що особа не є хворою на хронічний алкоголізм, токсикоманію, наркоманію або інфекційні захворювання, перелік яких визначено центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я.
  • також подається документ який є підставою для отримання посвідки на постійне проживання (копії документів, що засвідчують їх родинні стосунки з громадянином України; документ, який підтверджує, що особа раніше перебувала в громадянстві України; копії документів, що засвідчують їх родинні стосунки з іммігрантом, і документ про те, що іммігрант не заперечує проти їх імміграції та гарантує їм фінансове забезпечення на рівні не нижчому від прожиткового мінімуму, встановленого в Україні; копія документа, що підтверджує встановлення особі статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, а також документ, що підтверджує факт безперервного проживання особи на законних підставах на території України протягом трьох років з дня встановлення їй статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми; копії документів про призначення їх опікунами чи піклувальниками над громадянами України або про встановлення над ними опіки чи піклування громадянина України; документи, що підтверджують право особи на набуття громадянства України за територіальним походженням; документи, що підтверджують отримання статусу закордонних українців, або копії документів, що засвідчують їх родинні стосунки із закордонними українцями).
  • Особи, які постійно проживають за межами України надають довідку про відсутність судимості.

Що ви отримаєте в якості переваг при отриманні посвідки на постійне проживання:

  • Безперешкодне прибуття на територію України без візи, будь коли;
  • Строки перебування на території України не обмежуються строками короткотермінового перебування на території України (90 днів з 180 з дати першого в’їзду);
  • При офіційному працевлаштуванні в Україні не потрібен дозвіл на працевлаштування;
  • Немає обмежень щодо сумісництва посад при офіційному працевлаштуванні;
  • Не потрібно оформлювати медичну страховку, консульський збір, обов’язкові для іноземців та осіб без громадянства, що в’їжджають на територію України;
  • Термін дії посвідки на постійне працевлаштування не обмежений, вона підлягає обміну тільки в 25 або 45 років.

 

Термін отримання: 90 днів з моменту надання вищезазначених документів та інформації.

Вартість послуги:   10 000 грн., у вартість входить оплата державного мита.