Дозвіл на працевлаштування іноземців в Україні

Дозвіл на працевлаштування іноземців в Україні.

Наша компанія надає комплекс юридичних послуг по отриманню дозволу на працевлаштування іноземних громадян.

Термін дії дозволу на працевлаштування становить максимум 1 рік, по закінченню якого необхідно подовжити дозвіл. Порядок оформлення дозволу на працевлаштування передбачений постановою Кабінету Міністрів України № 322 від 08 квітня 2009 р.

Послуги нашої компанії включають:

  • подачу інформації про вакансії в Центр зайнятості;
  • переклад документів про освіту або кваліфікацію;
  • підготовка обґрунтування про необхідність використання праці іноземного громадянина;
  • підготовка трудового контракту з іноземним громадянином;
  • формування необхідного пакету документів та подання його в Центр зайнятості;
  • представництво інтересів клієнта при розгляді питання на комісії;
  • отримання нового дозволу або подовженого старого.

Для початку роботи необхідно надати документи:

  • копія свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності - засвідчена нотаріально;
  • копія статуту суб'єкта підприємницької діяльності - засвідчена нотаріально;
  • при подовженні дозволу - оригінал дозволу;
  • копія протоколу зборів учасників, рішення власника, наказ про призначення - завірений роботодавцем;
  • оригінал документів про освіту або кваліфікацію;
  • копія контракту між іноземним та українським суб'єктом підприємницької діяльності на виконання певного обсягу робіт або надання послуг, якщо такий договір укладався;
  • проект контракту роботодавця зі співробітником - іноземним громадянином (готується фахівцями нашої компанії).
  • копія закордонного паспорта іноземного громадянина, всі сторінки з відмітками - завірені роботодавцем;
  • копія ідентифікаційного номера іноземного громадянина;
  • 2 кольорові фотографії 3,5х4,5;
  • довіреність для оформлення дозволу на працевлаштування;
  • повні реквізити підприємства;
  • посада і розмір заробітної плати, на яку претендує іноземний громадянин;
  • резюме в довільній формі.

Термін отримання дозволу: 2-3 тижні з моменту надання вищезазначених документів та інформації.

Вартість послуги:4500 грн., додатково сплачюється державне мито.