Посвідка на постійне проживання на території України

Вартість та терміни отримання посвідки на постійне проживання на території України:

ВартістьТермін
11000 грн.3 - 12 міс.

Наша компанія надає комплекс юридичних послуг по отриманню посвідки на постійне проживання іноземних громадян, нерезидентів України.

Законодавство України, а саме закон «Про імміграцію» виділяє 12 ознак за якими іноземці мають право отримати постійну посвідку на проживання:

  • діячі науки і культури, діяльність яких відповідає державним інтересам України;
  • висококваліфіковані спеціалісти і працівники, в яких є гостра потреба для економіки України;
  • особи, які справили інвестування в економіку України іноземною конвертованою валютою на суму більше ніж 100 000 доларів США та зареєстрували інвестицію згідно порядку, встановленому Кабінетом Міністром України;
  • особи, які є рідними братом чи сестрою, дідом чи бабою, онуком чи онукою громадян України;
  • особи, котрі раніше перебували в громадянстві України;
  • батьки, чоловік (дружина) іммігранта та його неповнолітні діти;
  • особи, котрі безперервно прожили на території України протягом 3 років з моменту надання їм статусу біженців чи притулку в Україні, а також їх батьки, чоловік (дружина) і неповнолітні діти, котрі проживають разом з ними;
  • одному з подружжя, якщо другий з яким він перебуває в законному шлюбі більше 2 років, є громадянином України, дітям і батькам громадян України;
  • особам, які є опікунами або піклувальниками громадян України або перебувають під опікою, піклуванням громадян України;
  • особам, котрі мають право на отримання громадянства України за територіальним походженням;
  • особам, імміграція котрих є державним інтересом для України;
  • українцям за кордоном, подружжю – українцям за кордоном, їх дітям у разі спільного в’їзду та перебування на території України.

 

Послуги нашої компанії включають:

  • надання консультацій з питань отримання постійної посвідки на проживання;
  • підготовку необхідних документів;
  • подання заяви та необхідних документів;
  • отримання постійної посвідки на проживання в Україні.

 

Для початку роботи необхідно надати документи:

  • Заява для оформлення посвідки на постійне проживання;
  • Паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства (після пред’явлення повертається), та його копія;
  • Переклад українською мовою сторінки паспортного документа іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства, з особистими даними, засвідчений в установленому порядку;
  • Копія рішення про надання дозволу на імміграцію;
  • Чотири фотокартки іноземця та особи без громадянства розміром 3,5х4,5 сантиметра (на матовому папері);
  • Копія виданої податковим органом довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (у разі наявності);
  • Нотаріальна довіреність на нашого співробітника.

Для отримання дозволу на імміграцію необхідно подати такі документи (розглядається протягом року):

  • три фотокартки;
  • копія документа, що посвідчує особу;
  • документ про місце проживання особи;
  • відомості про склад сім’ї, копія свідоцтва про шлюб (якщо особа, яка подає заяву, перебуває в шлюбі);
  • документ про те, що особа не є хворою на хронічний алкоголізм, токсикоманію, наркоманію або інфекційні захворювання, перелік яких визначено центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я.
  • також подається документ який є підставою для отримання посвідки на постійне проживання (копії документів, що засвідчують їх родинні стосунки з громадянином України; документ, який підтверджує, що особа раніше перебувала в громадянстві України; копії документів, що засвідчують їх родинні стосунки з іммігрантом, і документ про те, що іммігрант не заперечує проти їх імміграції та гарантує їм фінансове забезпечення на рівні не нижчому від прожиткового мінімуму, встановленого в Україні; копія документа, що підтверджує встановлення особі статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, а також документ, що підтверджує факт безперервного проживання особи на законних підставах на території України протягом трьох років з дня встановлення їй статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми; копії документів про призначення їх опікунами чи піклувальниками над громадянами України або про встановлення над ними опіки чи піклування громадянина України; документи, що підтверджують право особи на набуття громадянства України за територіальним походженням; документи, що підтверджують отримання статусу закордонних українців, або копії документів, що засвідчують їх родинні стосунки із закордонними українцями).
  • Особи, які постійно проживають за межами України надають довідку про відсутність судимості.

Що ви отримаєте в якості переваг при отриманні посвідки на постійне проживання:

  • Безперешкодне прибуття на територію України без візи, будь коли;
  • Строки перебування на території України не обмежуються строками короткотермінового перебування на території України (90 днів з 180 з дати першого в’їзду);
  • При офіційному працевлаштуванні в Україні не потрібен дозвіл на працевлаштування;
  • Немає обмежень щодо сумісництва посад при офіційному працевлаштуванні;
  • Не потрібно оформлювати медичну страховку, консульський збір, обов’язкові для іноземців та осіб без громадянства, що в’їжджають на територію України;
  • Термін дії посвідки на постійне працевлаштування не обмежений, вона підлягає обміну тільки в 25 або 45 років.